NEW: BLUE FEST 2023!

Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum, met JULLIE! Kun je het geloven? Al 10 jaar lang breken we tenten af, verzorgen we het leukste moment van de week en zorgen we dat iedereen schor naar huis gaat! 

Zaterdag 2 december gaan we dat dan ook GROOTS vieren in Manege de Molenheide in Schijndel. Verwacht een knallende show van ons, maar ook Flemming is erbij met zijn monsterhits én hij zal nog één keer meedoen met de band. Jong of oud, geloof ons: hier wil je bijzijn!

De ticketsale is gestart! Scoor je tickets hier:

LINEUP

FAQ

ALGEMENE INFO

Kun je het geloven? Al 10 jaar lang breken we tenten af, verzorgen we het leukste moment van de week en zorgen we dat iedereen schor naar huis gaat! 

Zaterdag 2 december gaan we dat dan ook GROOTS vieren in Manege de Molenheide in Schijndel. Verwacht een knallende show van ons, maar ook Flemming is erbij met zijn monsterhits én hij zal nog één keer meedoen met de band. Jong of oud, geloof ons: hier wil je bijzijn 😱

Zaterdag 2 december 2023

Manege De Molenheide, Schijndel

17:30 – 00:00 uur

Blue Fest is voor alle leeftijden! Jong of oud: er zitten altijd hits tussen die je kent en je gaat altijd schor naar huis!

Verwacht een knallende show van ons, maar ook Flemming is erbij met zijn monsterhits én hij zal nog één keer meedoen met de band. Abba Fever, Ammar, Kruzo én Effe Serieus komen ook mee de manage op z’n kop zetten!

Jong of oud, geloof ons: hier wil je bijzijn!

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij Manege de Molenheide. Parkeertickets haal je op locatie.

Er is een fietsenstalling aanwezig bij Manege de Molenheide.

Word je weggebracht en/of opgehaald? Er is een kiss & ride

TICKETINFO

Er zijn ook groepstickets beschikbaar, deze zijn 7+1 gratis. Je betaald 7 tickets en krijgt er een gratis. Speciaal voor onze vrienden van de show! Ticketshop

Je kan 20 tickets per persoon kopen. 

Wij versturen ‘sealed’ tickets voor sommige shows (dit zie je na de aankoop van je tickets). Dit zijn tickets die pas een dag voor het evenement te downloaden zijn. Wil jij een sealed ticket doorverkopen? Dat kan veilig via TicketSwap. In jouw orderbevestiging vind je hierover meer informatie.

Waarom doen we dit? Doordat sealed tickets pas kort voor een evenement beschikbaar zijn, is de periode dat tickets via zwarthandel verkocht kunnen worden minimaal. Dit ontmoedigt een opkoper om grote aantallen tickets op te kopen.

Nee hoor. Scannen vanaf je telefoon is veel makkelijker en milieu vriendelijker!

Staat je vraag er écht niet tussen? Stuur dan een mail naar dit adres: